SQUASHLASAGNE


 



Du trenger: 
400g kjøttdeig/karbonadedeig
2 små gule løk
3 små sjampinjong 
2,5 ss tomatpurè 
1 kjøttbuljong
500g passata (tomatsaus)
1 ts sukker
1/4 ts hvitløkspulver
1/4 ts pepper
1 ts tørket oregano
1 ts paprikapulver
God bunt finhakket fersk timian
2 grønne squash
2 ferske mozzarella"boller"
ca 150g revet mozzarella 

Slik gjør du: 
Skjær squashen i ca 2 mm tykke skiver.
Legg i en bolle, strø en passe mengde salt over,bland godt og sett til side. 
Finhakk løken og skjær sjampinjongen i mindre terninger. Stek sammen med kjøttdeigen. Tilsett tomatpurè og kjøttbuljong, la det surre litt før passata tilsettes. Ha i øvrige krydderier. Fjern laken fra den ferske mozzarellaen, forsøk å klemme ut den resterende væsken med et kjøkkenpapir.
Del mozzarellaen i skiver og sett til side.




Legg kjøkkenpapir utover et stekebrett eller en tom arbeidsbenk. Fordel squashen utover og legg et nytt lag med papir over. Gjenta prosessen til all squashen er lagt opp. La papiret trekke ut resterende væske av squashen. Start med å ha kjøttsausen i bunnen av en ildfast form. Ha så noen skiver mozzarella og squashskiver på toppen. Gjenta prosessen til du avslutter med kjøttsaus og topper med revet mozzarella. 
Stek lasagnen midt i ovnen. 200* i 30 min.
La lasagnen hvile ca 10 minutter før servering. Smaker godt med litt salat ved siden og foccacia. 

Oppskrift på foccacia finner du her: 
http://lykkeligogmett.blogg.no/1490978319_hvitlksfoccicia.html


 

HVITLØKSFOCCICIA


 

Du trenger:
50g fersk gjær 
1 ts salt 
1 klype hornsalt 
2 ss olivenolje 
5 dl lukent vann 
11 dl hvetemel 

1 dl olivenolje
1 ts hvitløkspulver
En bunt finhakket kruspersille
Maldonsalt 

Slik gjør du: 
Ha gjær,salt og hornsalt i en bakebolle. La det smelte sammen. Ha i lunkent vann,olivenolje og rør rundt før hvetemelet tilsettes. Elt deigen godt sammen,den skal være litt løs. Ha deigen direkte over i en liten bakepapirkledd langpanne. Ha litt olje på hendene og klem deigen utover til kanten. Legg et kjøkkenhåndkle over og la deigen heve i minst 30 min. Bland sammen olivenolje,hvitløkspulver og hakket persille. Ta av håndkle på deigen, stikk så hull jevnt over deigen med fingrene. Fordel olivenoljeblandingen utover og strø på maldonsalt etter smak på slutten. Stek foccaciaen på 200-225* i 30 minutter. Avkjøl på rist. Kan brukes til lasagne,supper,gryter,salater, grillmat eller på koldtbord/tapasbordet! 


 

OVNSBAKT LAKS MED GRØNNSAKSPASTA I KREMET SPINATSAUS


 





Du trenger: 
500g laksefilet 
(Krydres med salt,pepper,paprikapulver og en dæsj olivenolje)
1 pk grønnsakspasta (brokkoli og erter)
Spinat 
Selskapserter

Saus:
Smør til steking 
1 stor sjalottløk
2 store never fersk spinat
2,5 dl havrefløte
1/2 ts hvitløkspulver
1 hønsebuljong 
Salt og pepper 

Slik gjør du: 
Sett stekovnen på 225*. Sett på kokevannet til pastaen og selskapsertene. Krydre fisken etter smak.  Sett fisken midt i ovnen og stek den i 15 minutter. Finhakk sjalottløken og ha i en liten kjele sammen med litt smør. La løken surre litt før du tilsetter spinaten. Rør rundt til spinaten har "slått seg sammen". Hell så over havrefløten å ha i hønsebuljongen og hvitløkspulveret. La alt putre litt før du kjører sausen jevn med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. La selskapsertene få et lite bad til de er møre. Hell av vannet og sett til side. Kok pastaen som anvist på pakken, sil av kokevannet og ha pastaen tilbake i kjelen. Hell over spinatsausen og rør godt rundt (det kan se litt vått ut i starten, men stivelsen fra resterende kokevann rundt pastaen ordner dette). Legg pastaen på tallerkenen og topp med en neve fersk spinat, erter og topp med laksen. 

 

KYLLINGFAJITAS





Du trenger: 
3 kyllingfileter 
3 ss olje 
1 ss worcester sauce
1 ss paprikapulver 
1 ss spisskummen
1/2 ts chilikrydder 
1/4 ts cayennepepper
1/2 ts hvitløkspulver
1 ts salt 
1 gul paprika
1 rød paprika
1 grønn paprika
1 rødløk

 

Slik gjør du: 
Skjær kyllingen i strimler og ha i en passe stor bolle. Tilsett olje,worcester sauce og krydder. La det stå å godgjøre seg mens du lager det andre. Skjær paprika og løk i strimler. Fordel kyllingen og paprika/løk (på hver sin side) utover et bakepapirkledd stekebrett. Hell litt olje og dryss litt pepper og urtesalt over paprika/løk. Stek brettet midt i ovnen på 225* i ca 15-20 min. Bruk gjerne grillfunksjon de siste minuttene. Ha alt over i en stor bolle eller ildfast form og bland alt før servering. 

Server gjerne retten med gul ris,salat, rømme,cheddarost,lefser,salsa og guacamole!

Oppskrift på lefser finner du her:
http://lykkeligogmett.blogg.no/1487781815_rullekebab.html

Oppskrift på salsa finner du her:

http://lykkeligogmett.blogg.no/1490801855_salsa.html

Oppskrift på guacamole finner du her:
http://lykkeligogmett.blogg.no/1490801544_guacamole.html
 

SALSA


 

 

Du trenger: 
En boks hakkede tomater (390g)
1 tomat 
1/2 grønn paprika 
1 liten gul løk
1 rød chili
1,5 ts spisskummen
1 ts salt
1/4
ts pepper
1 ts sukker
1 ss sitron/limesaft
1/2 ts hvitløkspulver
1 bunt kruspersille 

Slik gjør du: 
Ha hakkede tomater i en passe stor bolle. Skjær tomaten og paprikaen i mindre terninger. Finhakk løken,chilien og kruspersillen. Ha alt over i bollen med tomatene og tilsett de øvrige ingrediensene. 

GUACAMOLE


 

 

Du trenger: 
1 avokado 
1/4 rødløk
1/2 tomat 
En liten bunt persille
1 ss sitronsaft 
1/2 ts revet hvitløk
Salt og pepper 

Slik gjør du: 
Del avokadoen i to, fjern stenen (ikke kast) og ha av skallet. Ha avokadoen i en bolle og mos. Finhakk rødløken, ta ut innmaten av tomaten og skjær i mindre terninger. Tilsett rødløk.tomat,persille, revet hvitløk og sitronsaft sammen med avokadoen. Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper. Ha stenen i avokadoen for å unngå at guacamolen blir brun før servering. 


 

LINNONADE




Du trenger: 
1,5 dl presset sitronsaft 
1 dl presset appelsinsaft 
2 ss hvitt sukker
7 dl vann med kullsyre 

Slik gjør du:
Bland alt sammen i en mugge. For pynt kan du bruke skrelt sitronskall (pass på at sitronen er økologisk). 


 

UKE 13




 

Mandag: Fylte pitabrød 

Tirsdag: Hjemmelaget fiskegrateng med potet, revet gulrot, selskapserter og smør 

Onsdag: Hjemmelaget kyllingfajitas 

Torsdag: Laks med grønnsakspasta 

Fredag: Squashlasagne 

Lørdag: Grillet baconsurret indrefilet 

Søndag: Medisterkaker i brun saus

 

THOUSAND ISLAND DRESSING




Du trenger:
3 ss rømme
2 ss majones 
2,5 ss ketchup 
1,5 ss maislake
1 ss sylteagurklake
1/2 ts salt 
1/4 ts pepper
1/2 ts paprikapulver

Slik gjør du: 
Bland alt sammen i en bolle. Ha evt dressingen over i et glass med lokk for oppbevaring i kjøleskapet. 


 

PITABRØD MED LØVSTEK


 

Oppskrift på pitabrød finner du her: 
http://lykkeligogmett.blogg.no/1490627667_pitabrd.html





Du trenger: 
800 g kjøttkakedeig (kvernet deig av storfe og svin)
1 gul løk 
1 ts salt 
1/4 ts pepper 

Slik gjør du: 
Ha kjøttkakedeig, finraspet løk,salt og pepper i en bolle. Bland godt sammen. Del deigen i ca 10-12 emner. Ta to brødposer og legg et emne mellom. Kjevle deigen flat, dra den ene brødposen av, legg løvsteken i pannen og dra så den andre posen av. Stekes på middels varme.

Server pitabrødene med kinakål,mais,tomat,rødløk og dressing. 

Oppskrift på dressing finner du her:
http://lykkeligogmett.blogg.no/1490628454_thousand_island_dressing.html
 


 

PITABRØD


 



 


 

Du trenger: 
50g gjær
2 ts salt 
1 klype hornsalt 
50g smeltet marg
6 dl lunken melk
1,4 l hvetemel 

Sik gjør du:
Sett ovnen på 275*. Ha gjær,salt og hornsalt i en bakebolle. La det "smelte" sammen. Smelt margarin og hell over melken. La blandingen bli fingervarm. Hell melka over i bollen og ha i hvetemelet. Elt en god stund før bollen dekkes til med et kjøkkenhåndkle og settes på et lunt og trekkfritt sted i ca 20 min. Ha deigen over en melet arbeidsbenk. Del deigen i 16 emner og kjevle ut til pitabrød.
 Legg 4 og 4 på stekebrettet av gangen. Stek pitabrødene midt i ovn i 5-7 min. Avkjøl på rist, 

INNBAKT KYLLINGWRAP


 



Du trenger: 
1 hel grillet kylling 
200g philadelphiaost 
4 medium tomater
1 boks creme fraich
3 ss tacokrydder
1/2 ts hvitløkspulver
6 vårløk stenger
En god bunt kruspersille
200g cheddar/mozzarella
8 tortillalefser 

Slik gjør du: 
Sett stekeovnen på 225*. Riv den grilla kyllingen i mindre biter (Valgfritt om man vil ha skinnet på). Ha kyllingen i en passe stor bolle sammen med philadelphiaost,creme fraich. Ta innmaten ut av tomatene og skjær i mindre terninger, ha tomatene over i bollen sammen med kutta vårløk,finhakket persille og halvparten av cheddar/mozzarellablandingen. Ha i tacokrydder og hvitløkspulver. Rør alt godt sammen. Fordel fyllet over tortillalefsene, brett den ene langsiden inn først,deretter kortsidene og siste langsiden slik at den danner en pakke. Legg pakkene med brettsidene ned i en ildfast form. Strø over resten av cheddar/mozzarellablandingen og litt ekstra persille. Stek midt i ovnen i ca 15-20 min.
Server gjerne retten med en frisk salat, litt rømme og noen tortillachips.

Et lite tips hvis du ønsker en sterkere variant kan du tilsette litt rød chili og/eller syltet jalapenos. 

PASTA MED KJØTTSAUS


 

Du trenger: 
Smør/olje til steking
400g kvernet kjøtt av storfe,svin eller kylling
1 gul løk
1 gulrot 
1/2 grønn squash
1 liten boks (140g) tomatpurè 
500g passata tomatsaus 
3 dl vann
1 hønsebuljong
1 ts sukker
1 ts paprikapulver
1 ts salt 
1/4 ts malt pepper
1 ts tørket oregano
2 ts tørket timian
1/2 ts hvitløkspulver
500g fullkorns penne

Slik gjør du: 
Skjær løken i mindre terninger, riv gulrot og squash på det groveste. Stek kjøttdeigen og ha i en kjele. Ta kjelen på plata og surr kjøttdeigen sammen med løk,gulrot og squash. Ha i tomatpurè, hønsebuljong og la det surre til tomatduften kommer frem. Hell så på passata og vann. Rør godt rundt og tilsett krydder. La kjøttsausen stå å godgjøre seg mens du koker pastaen som anvist på pakken. Server gjerne retten med litt revet ost og friske urter, Hvis du ønsker noe ekstra er brytebrød et fint alternativ, oppskrift finner du her: 
http://lykkeligogmett.blogg.no/1487771214_brytebrd.html

 

BIFF CHOP SUEY


 

 

Du trenger: 
Olje til steking
600 g biffstrimler
3 ss maizena 
5 små sjampinjonger 
1 rød paprika
1 boks bambusskudd
1 boks minimais
1 gul løk
1 stor gulrot 
1/2 purreløk
1/2 brokkoli 

Saus: 
6 dl vann
2 kjøttbuljonger
5 ss oyster sauce
2 ss soyasaus
1 ts fersk revet ingefær
1/2 tts hvitløkspulver
Salt og pepper

Slik gjør du: 
Ha biffstrimler i en bolle, ha maizena og dekk strimlene godt, La stå mens de andre ingredienene forberedes. Skjær sjampinjongen i båter, samme med løken. Skjær paprikaen i store terninger,brokkolien i mindre buketter,gulroten i tynne skiver og purreløken i store ringer. Hell av laken på bambusskuddene og minimaisen. Stek biffstrimlene i flere omganger slik at kjøttet ikke blir kokt,men får en stekeskorpe. Ha kjøttet over i en passe stor kjele. Stek sjampinjongen gyllen, samme med løken. Ha øvrige ingredienser i kjelen. Ta en bolle og bland ingrediensene til sausen. Rør godt rundt slik at buljongen løser seg opp. Ha kjelen med kjøtt og grønnsaker på kokeplaten, hell over sausen og la det hele få et lite oppkok slik at sausen tykner og maizenasmaken blir borte. Smak eventuelt til med salt og pepper på slutten (hvis du synes retten får en litt for lys farge kan noen dråper sukkerkulør benyttes). Server gjerne retten med Jasminris og sesamfrø.
PS: Rester passer ypperlig som frokost eller en bedre lunsj!




 

PASTASALAT MED KYLLING/BACON





Du trenger: 
3 kyllingfilet 
250 g fullkorns fusilli 
1 brokkoli
190 g mais (en liten boks)
1 rødløk
1/2 rød paprika
1 pk bacon
2 never fersk spinat 

Marinade: 
2 ss olje
1/2 ts hvitløkspulver
1 ts paprikapulver
1 ts salt 
1/4 ts pepper 
1/2 ts chilipulver
1/4 ts cayennepepper 

Slik gjør du: 
Bland marinaden sammen i en passe stor bolle. Skjær kyllingfiletene i mindre biter og ha oppi bollen med marinaden. Sett på vann til pastaen. Skjær brokkolien til mindre buketter og kok den til den er al dente. Kok pastaen som anvist på pakken. Finn en stor bolle og ha mais,hakket løk,paprika,den kokte brokkolien og pastaen i. Skjær baconet i mindre biter og stek til det er gyllent. Stek så kyllingen og ha spinaten i mot slutten av steketiden. Ha alt i den store bollen og rør godt sammen.
Som dressing kan du bruke litt kesam,rømme, yoghurt eller lignende.
Pinjekjerner passer også til her. 

KYLLING TANDOORI


 

Du trenger: 
3 kyllingfileter
300 g creme fraich
2,5 dl havrefløte
1,5 ss tandoori masala krydder 
1 ts paprikapulver
1/2 ts hvitløkspulver
1/2 ts gurkemeie
1 ts salt 
1/4 ts malt pepper
En god bunt hakket kruspersille 

Slik gjør du:
Skjær kyllingen i strimler og fordel den utover en ildfast form.
Ha creme fraich og fløte i en bolle, pisk det godt sammen og tilsett krydder og persille.
Hell blandingen over kyllingen.
Et tips er å gjøre klar formen på forhånd i god tid før servering.
La den godgjøre seg i kjøleskapet med litt plast over.
Det er ingen krise om dette ikke lar seg gjøre.
Stek formen midt i ovnen på 225* i ca 30-40 min.

Rør i formen innimellom slik at varmen fordeler seg jevnt. 

Serveringsforslag: 
Blomkålris (riv hodet med et rivjern og stek i pannen med litt smør/olje og litt salt),

spinat (kan stekes sammen med blomkålrisen og nan. 
Oppskrift på nan finner du her: http://lykkeligogmett.blogg.no/1489506022_nan.html


 

NAN


 



Du trenger: 
1 pk tørrgjær 
1 ts salt 
1 klype hornsalt 
4 dl lunkent vann
1 ss svarte sesamfrø
1/4 ts hvitløkspulver
2 ss olivenolje 
2 ss creme fraich/ yoghurt naturell
1 l hvetemel 
Mel til utbaking 

Slik gjør du: 

Ha tørrgjær i en kopp med salt,hornsalt og litt av det lunkne vannet. Rør godt rundt og la det stå og svelle i 5 min. Ha sesamfrø.hvitløkspulver, olivenolje og creme fraich/yoghurt naturell i en bakebolle. Rør rundt og hell i gjærblandingen. Tilsett resten av vannet og elt inn hvetemelet (det skal bli en klissen deig). La deigen heve i minst 30 min. Sett stekeovnen på 275* eller på så høyt din ovn går. Ha mel på arbeidsbenken og ha deigen ut av bollen. Bruk ekstra mel til å rulle den utover som en pølse. Del deigen i 15 emner, kjevle eller klem deigen utover med fingrene til den er ca en halv cm tykk. Legg over på et bakepapirkledd stekebrett,dekk til med et kjøkkenhåndkle og la deigen etterheve i ca 15 min. Stek brødene nest øverst i ovnen i ca 10 min (kan være lurt og følge med mot slutten slik at brødene ikke blir brent).
Pensle brødene med litt olje rett etter de er tatt ut av ovnen. Avkjøl på rist.

SPICY GULROTSUPPE


 

Du trenger: 
Smør/olje til steking
10 små gulrøtter
1 liten potet
1 ts revet fersk ingefær 
1 ts revet kinesisk hvitløk
1 gul løk
1 sjalottløk
1/4 rød chili 
2 terninger hønsebuljong 
1 l vann
2 dl havrefløte 
En bunt finhakket fersk timian
Salt og pepper 

Slik gjør du; 
Skrell potet og gulrøtter. Hakk de i mindre terninger,samme med løken. Ha smør/olje i en passe stor kjele. Tilsett løken og la den svette litt før du rører inn buljongterningene. Tilsett potet,gulrot,ingefær,hvitløk og chili. La det putre litt sammen før du heller på vann. La det koke til grønnsakene er møre. Bruk en stavmikser og kjør blandingen til en jevn og glatt suppe.  Tilsett havrefløten,finhakket timian og smak til med salt og pepper. 

Serveringsforslag: Spis suppen som den er med litt godt brød,litt ekstra chili og timian, eller ha noen kyllingkjøttboller til. Oppskrift på kyllingkjøttboller finner du her: 

http://lykkeligogmett.blogg.no/1487844705_kyllingkjttboller.html

 

UKE 11


 

Mandag: Spicy gulrotsuppe med kyllingkjøttboller

Tirsdag: Tandoorigryte med kylling

Onsdag: Laks med lun potetsalat 

Torsdag; Pastasalat med kylling,brokkoli og bacon

Fredag: Biff chop suey 

Lørdag: Indrfefilet av svin med pommes noisettes, grønnsaker og soppsaus

Søndag: Torsk med potet,gulrot,asparges og sandefjordsmør

 

HIPP HIPP HURRA




Gratulerer med 3 årsdagen,gutten vår!

Håper bursdagsfrokosten falt i smak!

UKE 10




Mandag: Lettvind lapskaus med rundstykker

TIrsdag: Svinekoteletter med potet,gulrot og makaronistuing
 
Onsdag: BURSDAGSBARNETS VALG (3 åringen bestemmer)
 
Torsdag: Taco
 
Fredag: Bakt potet med bacon,sjampingjong,purreløk,mais og rømme.

Lørdag: 
Mozzarella/basilikumfylt kyllingfilet med søtpotetmos,grønnsaker og paprikasaus.

Søndag: Hjemmelaget pizza (familiebursdag)

LONG CHEESEBURGER





Du trenger:

Long burgerbrød:
50 g gjær
1 ts salt 
2 ts sukker
50 g smeltet margarin
5 dl melk 
Ca. 1,2 l hvetemel 
Melk til pensling
Sesamfrø 

Slik gjør du: 
Ha gjær,salt og sukker i en bakebolle (la det smelte sammen). Smelt margarinen og hell over melken. Pass på at blandingen er fingervarm før du tilsetter den i gjæren. Ha i mel og elt til en smidig deig. Sett deigen til heving i minst 30 min. Ha litt mel på en arbeidsbenk, hell deigen ut av bollen. Del deigen i 8 like emner. Trill de ut til så de ligner omtrent på størrelsen med pølsebrød. Ha de over på et bakepapirkledd stekebrett og klem de litt flate. Valgfritt om du vil snitte brødet på langs med en skarp kniv eller et barberblad. Dekk til med et kjøkkenhåndkle og etterhev i minst 15 min. Pensle brødene forsiktig med melk og strø på sesamfrø. Stekes på 225*,midt i ovnen i 15 min. 

 


Burgere: 
800 g kjøttdeig/karbonadedeig 
1 liten finrevet løk 
1/2 ts hvitløkspulver 
Salt og pepper 

Slik gjør du: 
Ha alle ingrediensene i en bolle. Kna deigen godt sammen med fingrene. Del deigen i 16 emner. Trill de runde og press de flate. Stek de i stekepannen. Smaker ekstra godt med rød cheddar. 


 

Serveringsforslag: 
Crispy salat, tomat,løk,sylteagurk, bacon,Hellmanns majones og ketchup

TACOPAI


 





Du trenger:

Deig (28 cm form):
100 g myk margarin
1 dl vann
350-400 g hvetemel

(Tørkede erter eller rå ris)

Slik gjør du:
Sett ovnen på 200*. Ha margarin,vann og hvetemel i en bolle. Elt det sammen til en deig. Jeg bruker kjøkkenmaskinen med K-kroken til dette. Ha deigen på en arbeidsbenk. Kjevle deigen tynt utover slik at den passer formen. Det er ikke nødvendig med ekstra mel til utkjevling. Smør paiformen med litt smeltet margarin eller olje,ha deigen over i formen og fjern det overflødige. Ha bakepapir over i formen og fyll på med tørkede erter eller ris. Forstek bunnen midt i ovnen i 5 minutter. 

Fyll: 
400 g kjøttdeig
1 1/2 løk (hakket)
1/2 rød chili (finhakket)
5 ss tacokrydder 
1/2 ts hvitløkspulver
3 dl creme fraiche
200 g philadelphia ost
3 store tomater (terninger)
1 bunt kruspersille (finhakket)
200 g revet rød cheddar
Jalapenos til pynt 

Slik gjør du: 
Stek kjøttdeigen sammen med hakket løk, tilsett tacokrydder,rød chili og hvitløkspulver. (Blandingen kan virke tørr, men ikke la deg friste til å tilsette væske). Sett kjøttdeigen til side. Ha creme fraiche, philadelphia ost i en bolle. Fjern innmaten i tomatene og skjær i mindre terninger. Ha kjøttdeigblandingen,tomater og hakket persille i bollen. Rør godt rundt. Ta paibunnen og dekk bunnen med halvparten av osten. Ha i fyllet og dekk med resten av osten. Pynt med jalapenos hvis ønskelig. Stek paien midt i ovnen på 200* i ca 25-30 min. 

Server gjerne med en frisk salat, guacamole, rømme og tacochips. 

 

LAKSESUPPE


 

Du trenger: 
Smør/olje til steking
3 sjalottløk
3 gulrøtter
1 liten purreløk
1 fiskebuljong
1/2 ts hvitløkspulver
3 ss tomatpurè
1 liter vann
4,5 dl fløte (valgfri)
500 g laksefilet
Salt og pepper
Dill
Reker

Slik gjør du: 
Hakk sjalottløken i mindre biter. Skjær gulrøtter i små terninger og purreløken i ringer. 
Laksefileten deles i grove terninger. Ta litt smør/olje i en passe stor kjele. Ha i sjalottløken og la den surre til den blir blank. Ha så i gulrøtter og tomatpurè. La det surre til tomatduften fremtrer. Ha i fiskebuljong,hvitløkspulver og vann. La det småkoke til gulrøttene er møre (dette vil redusere væsken noe). Ha så i fløten og rør rundt. Tilsett laksebitene og purreløken. La fisken godgjøre seg i suppa og ikke koke. Smak til med salt og pepper. Ha i hakket dill før servering.

Server gjerne med nypillede reker,ekstra dill og et godt brød ved siden av.  


 

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » Mai 2017


Jeg heter Linn Merethe og kommer fra Gjøvik.Her bor jeg sammen med min bedre halvdel Stig Andrè og verdens fineste barn,nemlig sønnen vår Didrik Lorang og datteren vår Nora Mathea. Selv om disse menneskene betyr hele verden for meg så har jeg også en stor lidenskap for matlagning og baking. Her vil jeg gjerne dele vår mathverdag med dere. Våre ukemenyer,samt oppskriftene vi bruker til hverdag og fest. Håper du vil finne inspirasjon! Alle bilder og oppskrifter er tatt og laget av meg! Velkommen til bloggen!

For kontakt:
linnmeretheolsen@hotmail.com







hits