THAIGRYTE MED KYLLING


Du trenger: 
3 kyllingfilet i strimler
3 store sjampinjong
1 hønsebuljong
1/2 rødt eple
2 ss rød currypaste
1 ts finrevet ingefær
1/2 ts hvitløkspulver
1/4 fersk rød chili
2 bokser kokosmelk lett
1 rød paprika
1/2 grønn paprika
1 liten rødløk
1 boks minimais (uten lake)
1 bunt vårløk
Saft av en 1/2 lime
1 ss soyasaus
Salt og pepper 
Jevning laget av 1 ss maizennamel og 5 ss vann
Hakket bladpersille
Smør/olje til steking


Slik gjør du: 
Skjær kyllingfileten i strimler og stek forsiktig i stekepanna. Skjær sjampinjongen i båter og stek. Skrell og skjær eplet i mindre biter. Ta en stor kjele og surr eplet sammen med currypaste,hønsebuljong,ingefær,chili og hvitløkspulver. Hell over kokosmelk, ta kjelen av plata og kjør blandingen sammen med en stavmikser til eplebitene er borte. Ha kylling og sjampinjong i kjelen. Skjær paprika og vårløk i mindre biter og rødløk i båter. Hell av laken på minimaisen og tilsett alle grønnsaker i kjelen. La blandingen småputre på lav varme. Tilsett saften av lime,soyasaus og smak til med salt og pepper. Lag en jevning av 1 ss maizennamel og 5 ss vann, hell blandingen i gryta og rør rundt. La gryta småputre noen minutter for å få rett konsistens. Rør inn litt grovhakket persille før servering. Server gjerne gryta med kokt Jasminris,ekstra lime og sesamfrø.


 

SPAGHETTI CARBONARA








Du trenger: 
1 boks bogskinke
1 pk bacon
1 stor sjalottløk
1 ts hvitløkspulver
En god bunt fersk basilikum 
100 g revet mozzarella

2 egg
3 dl kremfløte 
1/2 dl vann
Salt og pepper
250-300 g rå spaghetti 

Slik gjør du:
Sett på kokevann til spaghettien. Skjær bogskinka i mindre terninger, bacon i strimler og finhakk sjalottløken. Begynn å steke baconet i stekepanna, når det begynner å bli sprøtt tilsett den finhakkede løken og terningene av bogskinken. Sett dette til side. Ha spaghettien i kokevannet og kok som anvist på pakken. Hell spaghettien i et dørslag og la vannet renne av. Bruk samme kjelen og ha baconblandingen i. Pisk eggene sammen med litt av fløten, hell resten av fløten over i kjelen. Ha i revet ost, hvitløkspulver og grovhakket basilikum. Ha i spaghettien og 1/2 dl vann. Rør godt rundt før du har i eggblandingen (dette skal ikke koke) og smaker til med salt og pepper. Valgfritt kan man helle over en god olivenolje,kvernet pepper og ekstra basilikum før servering. 

UKE 9


 

Mandag: Spaghetti carbonara

Tirsdag: Thaigryte med kylling

Onsdag: Laksesuppe med reker
 
Torsdag: Tacopai med salat

Fredag: Long cheeseburger

Lørdag: Biff med grønnsaker,potetbåter og bearnaisesaus

Søndag: Fiskepinnewrap


 

SMULDREPAI




Du trenger: 
1 kg epler (grønne granny smith er å anbefale)
175 g smør
1 1/2 dl sukker
1/2 ts bakepulver
4 dl hvetemel 
1 ts vaniljesukker 

Slik gjør du: 
Sett ovnen på 200*. Ha smør og sukker i en kjele på middels varme. La smøret smelte, ha så i øvrige ingredienser. Rør rundt til det formes en deig. Når deigen begynner å smuldre er den klar (spe eventuelt på med mer hvetemel til riktig konsistens). Sett til kjelen til side og la den avkjøles litt. Skrell eplene og fjern kjernen. Del i passe tykke båter. Legg eplene i en ildfast form og spre smuldredeigen over med fingrene. Sett den midt i ovnen og stek i ca 30 min eller til eplene er møre. Dette varierer fra tykkelsen på eplene og eventuelt eplesorten. 
Server gjerne smuldrepaien med vaniljeis eller råkrem. Et kaneldryss er også godt! 


 

KYLLINGKJØTTBOLLER




Du trenger:
2 pk kyllingkjøttdeig
1 egg
1 gul løk (finhakket)
En bunt kruspersille (finhakket)
1/2 ts hvitløkspulver
1 ts paprikapulver
Salt og pepper

Slik gjør du: Bland alle ingrediensene i en bolle. Ha vann på hendene og trill deigen til kjøttboller. Stekes på middels varme i stekepanna.

Søtpotetmos:
2 søtpoteter
1 skive sellerirot (1 cm tykk)
En tommeltupp ingefær
Kokes sammen og moses sammen med litt smør eller fløte

Paprikasaus:
2 sjalottløk
2 fedd hvitløk
1/2 gul paprika
1 rød paprika
1/2 liten purreløk
1 kyllingbuljong
1 ts paprikapulver
3 dl fløte

Slik gjør du:
Kutt grønnsakene i mindre biter. La grønnsakene surre i kjelen sammen med buljong. Hell over fløte og la det koke i ca 5 min. Bruk en stavmikser og lag en jevn saus. La sausen småputre i noen minutter eller til den reduserer til ønsket konsistens.

GROVE FISKEKAKER




Du trenger:
500 g fersk laksefilet 
500 g fersk torskefilet
2 sjalottløk (finhakket)
2 revet hvitløksfedd
1 bunt kruspersille (finhakket)
1 bunt gressløk (finhakket)
1 bunt dill (finhakket)
3 egg
2 ss potetmel (med topper)
Salt og pepper

Slik gjør du: 
Skjær fisken i mindre terninger. Skjær de øvrige ingrdiensene. Bland alt godt sammen. 
Tips! Jeg bruker kjøkkenmaskinen med K-kroken for å få en god deig å jobbe med. 
Form deigen til kaker og stek på middels varme i panna. 

Serveringsforslag: Kokte poteter,revet gulrot tilsatt litt sitronsaft,agurksalat,rømme.

 

SAFTIG BROWNIES


Du trenger:
200 g smeltet margarin
4 egg
6 dl sukker
4 dl mel 
5 ss bakekakao
2 ss vaniljesukker

Slik gjør du: 
Sett ovnen på 175*. Ha alle ingredienser i en bolle og rør godt sammen. Hell blandingen i en bakepapirkledd liten langpanne. 
Stek midt i ovnen i ca 20-25 min, 


 

HAMBURGERBRØD


 

Du trenger: 
50 g gjær 
1 ts salt 
1 klype hornsalt 
2 ts sukker 
50 g margarin
5 dl melk 
ca. 1,2 l hvetemel 
Melk til pensling
Sesamfrø til topping 

Slik gjør du: 
Sett ovnen på 225*. Ha gjær i en bolle sammen med salt,hornsalt og sukker. Rør rundt og la det smelte sammen. Smelt margarin og hell over melken. Pass på at blandingen ikke blir for varm men holder fingervarme. Hell blandingn over gjæren og rør rundt, Tilsett melet og elt til deigen slipper bollen. La deigen heve i 45-60 min. Ha mel på arbeidsbenken og hell deigen ut av bollen. Del deigen i 16 emner. Trill emnene til boller og klem de flate før du legger de på en bakepapirkledd plate. Dekk til og la de etterheve i 15-30 min. Pensle brødene med melk og strø på sesamfrø. Stek de midt i ovnen i 10-12 min, 

 

RULLEKEBAB




 

Kebablefser (4 stk):
3 dl mel
1,5 ts bakepulver
1 ts sukker
0,5 ts salt
1 dl varmt vann
0,5 dl nøytral olje

Rør alt sammen til en deig, la hvile noen minutter. Del deigen i fire emner og kjevle hver emne så tynt som mulig. Stek lefsene i en teflonpanne på middels varme, når det begynner å boble kan de snus. Oppbevar i et kjøkkenhåndkle på ei rist til servering.

Kjøtt:
Bruk ønsket kjøtt (okse,svin eller kylling) og skjær i tynne strimler. Mariner i en blanding av:
Nøytral olje
Spisskummen
Paprikapulver
Hvitløkspulver
Salt
Cayennepepper
Chilipulver
Stekes i panna.

Kebabsaus:
Creme fraiche
Majones
Fersk timian
Rød chili
Kinesisk hvitløk
(Lages på slump)

Fylles med kinakål,agurk,rødløk,tomat og mais.

SLIDERS


Sliders: 
800 g kjøttdeig 
2 egg 
1 1/2 ss hvit eddik
1 liten gul løk (finhakket)
1 ts salt 
1/2 ts pepper

Slik gjør du: 
Ha alt sammen i en bolle. Bruk hendene til å blande deigen godt sammen. Del deigen i 20 boller. Klem bollene flate og stek i panna på middels varme. 

Sliderbuns: 
50 g gjær 
1 ts salt 
1/2 ts hornsalt
1 1/2 ts sukker
100 g margarin (smeltet)
4 dl melk 
1 egg
1/2 dl olivenolje
Mel til passe deig 

Slik gjør du: 
Sett ovnen på 225*.Ha gjær i en bakebolle, tilsett salt,hornsalt og sukker. La det smelte sammen. Tilsett egget og rør det godt inn i gjærblandingen. Smelt margarin og hell over melken. Pass på at det ikke blir for varmt,men holder fingervarme. Hell blandingen over gjæren. Rør rundt før du tilsetter mel og elter godt til deigen slipper bollen. Elt inn olivenoljen på slutten. Dekk til bollen og sett til heving i 30-60 min. Ha litt mel på arbeidsbenken, hell deigen ut av bollen. Fordel deigen i minst 20 emner (så mange går i min form). Trill emnene til små boller (halvparten så stor som hveteboller) og legg de i en liten langpanne. Dekk til å etterhev i 15-30 min.

Stek de midt i ovnen i ca 15 min 







Serveringsforslag: Crispy salat, tomat, rød cheddarost,bacon og dressing. 

Dressing:
3-4 ss Hellmann's majones
2-3 ss Heinz ketchup
1/2 finhakket gul løk
2 ss finhakket sylteagurk evt agurkmix
1/2 ts pepper
1/2 ts salt 
1 klype sukker



 

FISKEGRATENG




 

Du trenger:
800g kokt torsk/sei (blokk)
2 ss marg
2 ss hvetemel
2dl kokekraft
2,5 dl havrefløte
1 fiskebuljong
2,5 dl kokt makaroni
2 eggeplommer
2 stivpiskede eggehvitter
Salt og pepper
Knuste fullkornsskorper

Slik gjør du:
Sett ovnen på 190°. Damp fisken noen minutter (spar på noe av kokevannet). Kok makaronin et par minutter mindre enn anvisningen på pakken. Smelt smør og ha i mel (ikke la det bli brunt),hell over fløte og kokekraft. Rør godt og la sausen småputre til melsmaken blir borte. Ha i fisken og makaroniene. Rør rundt og smak til med krydder. Ha kjelen av platen,rør i eggeplommer. Stivpisk eggehvittene og vend forsiktig inn i blandingen. Hell blandingen over i en ildfast form og strø over knuste fullkornsskorper etter ønske. Stek gratengen midt i ovnen i 20 min. 

Serveringsforslag: Kokte poteter,revet gulrot tilsatt litt sitronsaft,selskapserter og smeltet smør tilsatt litt gressløk.

MIDDAGSPAI




Bunn (28 cm form): 
100 g margarin 
1 dl vann 
350 g mel 

(Jeg bruker kjøkkenmaskina med K-kroken til å lage deigen)

Smør formen med litt smør,fordel deigen utover,dekk til med bakepapir,ha så i ris eller tørre erter. Forstek bunnen på 200° midt i ovnen i 5 minutter

Fyll: 
4 egg 
3 dl fløte 
(Piskes sammen med salt,pepper og paprikapulver)
1 boks bogskinke 
1 pk bacon 
1 liten bunt vårløk 
Halv liten brokkoli 
1 god neve spinat 
200 g revet ost (mozzarella)

Stekes på 200° midt i ovnen i 40 min.

 

TOMATSUPPE



 

 

Du trenger:
1-2 ss smør
2 ss tomatpure
1/2 kinesisk hvitløk
1/2 liten persillerot
1 liten gul løk
1 liten gulrot 
1/2 gul paprika
2 bokser hakka tomater (390g)
2 bokser vann
1 kyllingbuljong
1 ss sukker
1 ss worcestersaus 
2 dl fløte 
Salt og pepper

Skjær løk og paprika i terninger. Riv persillerot og gulrot. Ha smør i en gryte, tilsett grønnsaker. La det surre før en tilsetter hvitløk og tomatpuré. Hell over hakkede tomater og vann. Tilsett buljong,sukker og worcestersaus. Småkok i 5 minutter. Bruk stavmikser og kjør til en jevn suppe. Tilsett fløte og smak til med salt og pepper. 

Server med pasta,egg,revet ost eller nybakt brytebrød: http://lykkeligogmett.blogg.no/1487771214_brytebrd.html

SPAGHETTI CARBONARA


 

Du trenger:
(ca 2-3 pers)
1 boks bogskinke
1 pk bacon
1 liten gul løk 
3 dl kremfløte 
2 eggeplommer
2 ss melk 
1,5 dl revet ost 
1 bunt fersk basilikum
Salt og pepper 
Fullkornsspaghetti

Bacon,vårløk,persille og ost til topping

Slik gjør du:
Kok spaghetti om anvist på pakken,men hold igjen et par minutter. Finhakk løken, skjær bogskinka i mindre terninger. La løken og skinka surre i panna. Hell over i en kjele og sett den til side. Stek baconet (jeg steker hele skiver og skjærer opp etterpå). Ha baconet på et papir og la det renne av. Del så opp og ha det i kjelen,men spar igjen litt til topping. Sett kjelen på kokeplata på svak varme, tilsett fløten. Pisk eggeplommer og melk og tilsett i kjelen(OBS! Fløten må IKKE koke!) Rør godt og tilsett revet ost. Finkutt basilikum og rør inn. Smak til med salt og pepper. Ha i den kokte spaghettien og eventuelt litt av kokevannet hvis blandingen virker litt tykk.

Topp gjerne retten med litt ekstra bacon,finsnittet vårløk, revet ost og litt hakka persille og server med et godt brød til!

 

MEKSIKANSK GRYTE UTEN BØNNER


 

Du trenger:
400 g kjøttdeig
1 1/2 gul løk
Litt kinesisk hvitløk
1/2 rød paprika
1 grønn paprika
1 liten boks mais med lake (198g)
1 ss tomatpure
780 g hakka tomater 
1 kjøttbuljong 
2 dl ris 
3 dl vann 
1 ts spisskummen
1 ss paprikapulver
1/2 ts pepper
1 ts salt 
1/4 ts cayennepepper

Slik gjør du:
Skjær løk og paprika i mindre terninger. Stek kjøttdeigen,tilsett løk,paprika,revet hvitløk,mais med laken og tomatpuré. La det surre litt før risen og de hakkede tomatene tilsettes. Ha i kjøttbuljong og vann. Tilsett krydder og smak eventuelt til med cayennepepperen etter eget ønske på styrke. La retten småkoke til risen er ferdigkokt. Server med salat,rømme og nachochips!

 

FREDAGSPIZZA



Deig (denne oppskriften gir 8 porsjonspizzabunner):
1 pk gjær 
1 ts salt
1/4 ts hornsalt 
5 dl vann
1 dl olivenolje
Mel til deigen slipper bollen.

La deigen heve i 30-60 min. 
Del deigen i 8 biter. Kjevle hver bit litt større enn en middagstallerken.

Forstekes midt i ovnen på 250° i 3 minutter.

Lag en enkel pizzasaus bestående av 
3 toppede ts tomatpuré
1 ts hvit eddik
1 ss vann 
1 ts timian
1/2 ts hvitløkspulver

(Holder til 3 pizzaer)

Fordel sausen utover bunnen. Strø på ost, ha på feks kokt skinke,bacon,paprika og rødløk.

Stek pizzaen midt i ovnen på 250° i ca 12 min. Bruk evt grillfunksjon på slutten.

Strø over hakket persille etter steking.

Resten av bunnene som ikke blir brukt kan fryses i aluminiumsfolie, legg matpapir mellom hver bunn slik at de er lettere å dele når du skal lage en ny runde!

 

GROVE GULROT OG HAVRERUNDSTYKKER


 

Du trenger:
1 pk gjær 
1 ts salt 
1 klype hornsalt
1 stor grovrevet gulrot 
1 egg 
1,5 dl olivenolje
5 dl lunkent vann
5 dl havregryn
3 dl sammalt hvete grov 
Ca 1 liter hvetemel eller til deigen slipper bollen.

Heves i 45-60 min. 
Del deigen i 20 emner, trill de ut og legg på et bakepapirkledd stekebrett. Dekk til og etterhev i ca 30 min.

Pensle med smeltet smør.

Stekes midt i ovnen på 225° i 12-15 min.

 

GRØNN ERTESUPPE





Du trenger:
1 ss rapskokos 
1 gul løk 
1/2 bunt vårløk 
350 g selskapserter
1 kyllingbuljong 
1/4 kinesisk hvitløk
4 dl vann
2,5 dl havrefløte 
1 ts sitronsaft
Salt og pepper

Slik gjør du:
Kutt løk,vårløk og hvitløk i mindre biter. Ha rapskokos i en kjele og tilsett løk,hvitløk,vårløk,erter og kyllingbuljong. La det surre en stund før vann tilsettes. La det småputre i 5 min før du tar kjelen av plata. Bruk stavmikseren og kjør suppen glatt og fin. Ha så i havrefløte og kjør et minutt til. Sett kjelen tilbake på plata på lav varme. Tilsett sitronsaft og smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag: Brødkruttonger,reker,pesto,egg,spekeskinke eller godt brød.


 

BRYTEBRØD




 

Du trenger:
50g gjær
1 ts salt
1 klype hornsalt
100g smeltet marg
5 dl melk
Mel til deigen slipper bollen 
Ca 1/2 dl olivenolje

Slik gjør du:
Start med å ha gjær,salt og hornsalt i bakebollen (her er det best å bruke kjøkkenmaskin). La gjæren smelte med saltet. Smelt marg og hell i melken. Pass på at melkeblandingen ikke er for varm før du heller over i bakebollen. Tilsett mel og elt til deigen slipper bollen. Elt så inn olivenolje,la maskinen gå på lav hastighet i første omgang,men øk gradvis når oljen går inn i deigen. La deigen heve i minst 30 min. Del deigen i 16 like emner. Lag to "blomster",la de etterheve i 15 min før de går midt i ovnen på 225° i ca 15-17 min.

Kan pensles med egg å strø på feks sesamfrø,valmuefrø eller revet ost.


 

KARRIGRYTE MED KYLLING


 

Du trenger:
1 ss marg/olje 
3-4 kyllingfileter
1,5 gul løk 
2 gulrøtter 
1 rødt eple 
2-3 vårløk 
1 ts revet kinesisk hvitløk
1 kyllingbuljong
5 dl vann 
1,5 ss karri
0,5 ss paprikapulver
1 ts gurkemeie
3 dl fløte 
1,5 rød paprika 
0,5 liten purreløk

2 ss maizenna 
7 ss vann

Slik gjør du:
Finhakk løk,gulrot,eple,vårløk. Ha marg eller olje i en litt stor kjele. Ha i grønnsaker sammen med buljong, la det putre litt før hvitløk tilsettes, hell i vann og la det småkoke til grønnsakene er møre. Ta kjelen av platen og kjør blandingen til den er helt klumpefri. Rør inn fløten og sett tilbake på kokeplata på lav varme. Strimle kyllingfileten, forstekes i panna før de tilsettes i gryta. Skjær paprika i terninger og purreløk i tykke strimler. Surr det lett i panna og tilsett i gryta. Lag maizennajevning, ha i gryta og rør godt, skru opp temperaturen litt slik at maizennasmaken blir borte.

Server med ris,salat og evt noe godt brød!


 

GROVE POLARBRØD


 

Du trenger: 
1 pk tørrgjær (blå)
2 ts salt 
1 ts sukker 
1 klype hornsalt
2 dl lettkokte havregryn
300 g sammalt hvete grov 
600 g hvetemel
3 dl lunken melk 
3,5 dl lunkent vann
2 dl nøytral olje (raps,solsikke)

Mel til utbaking
Smør til pensling

Slik gjør du: 
Ha alt det tørre i en bolle. Rør godt sammen, hell så på den lunkne væska.
Elt alt godt sammen. Elt så inn oljen på slutten. La deigen elte i minst 5 min. (Dette blir en klissete deig)
Ha mel på benken og hvelv deigen ut. 
Del deigen i to emner. Kjevle så en emne utover til den er mellom 1-2 cm tykk. Trykk ut polarbrødene og legg på et bakepapirkledd stekebrett. Prikk så brødene og dekk til med et kjøkkenhåndkle. La brødene heve i ca 1 time. Sett stekeovnen på 225°. Smelt smør til pensling. Pensle brødene lett og sett de inn midt i ovnen og la de stå i ca 13-15 min avhengig av ovn og tykkelse på brødene.

 

SJAMPINJONGSUPPE


 

Du trenger(2-3 pers):
10 mellomstore sjampinjong 
1 stor hakket gul løk
1-2 fedd revet hvitløk evt 1/2 ts hvitløkspulver
1 kylling/kjøttbuljong
4 dl vann 
5 dl fløte
1 ts salt 
1/2 ts pepper 
1 pk bacon (140g)
Smør/marg til steking
Creme fraiche
Fersk timian
Olivenolje

Slik gjør du: 
Skjær opp ingrediensene. Surr sjampinjong med løk og tilsett hvitløk og buljong mot slutten. La det svette litt sammen før fløte og vann helles på. Smak til med salt og pepper. La suppa småkoke i noen minutter mens baconet stekes. Legg baconet over på et kjøkkenpapair. Del det i mindre biter og server med suppa.

Serveringsforslag: 
Strø over baconet, ha en dæsj creme fraiche og olivenolje i. Avslutt med frisk timian. Ha et godt brød ved siden av.

 

QUESADILLA MED KYLLING


Du trenger(to pers):
8 medium tortillalefser 
200g revet mozzarella 
1 hel grillet kylling
200g philadelphia kremost 
1 medium tomat 
1/2 liten rødløk
1 liten bunt vårløk 
1 bunt kruspersille
1 ss jalapenos 
1 ss sitronsaft
1/2 dl melk 
2 ss tacokrydder 
1/2 ts hvitløkspulver

Slik gjør du:
*Fjern innmaten i tomaten og skjær den i mindre terninger.
*Finhakk rødløken,vårløken,jalapenosen og kruspersilla.
*Riv kyllingen opp i mindre biter. 
Ha kremost,hakka grønnsaker,kylling,sitronsaft,melk og krydder i en bolle. Bland godt sammen! Fordel fyllet utover fire tortillalefser, strø på ost og klem på en ny tortillalefse. Stekes i stekepanna på middels varme (kan bruke smør/olje) et par minutter på hver side. Server gjerne med salat, guacamole og rømme!

Ny blogg!


Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Les mer i arkivet » Juli 2017 » Juni 2017 » Mai 2017


Jeg heter Linn Merethe og kommer fra Gjøvik.Her bor jeg sammen med min bedre halvdel Stig Andrè og verdens fineste barn,nemlig sønnen vår Didrik Lorang og datteren vår Nora Mathea. Selv om disse menneskene betyr hele verden for meg så har jeg også en stor lidenskap for matlagning og baking. Her vil jeg gjerne dele vår mathverdag med dere. Våre ukemenyer,samt oppskriftene vi bruker til hverdag og fest. Håper du vil finne inspirasjon! Alle bilder og oppskrifter er tatt og laget av meg! Velkommen til bloggen!

For kontakt:
linnmeretheolsen@hotmail.com







hits