FILIPINSK PANSITT


 

Du trenger:
1 1/2 dl olje 
2 fedd hvitløk
6 kyllingfilet 
1 stor rød paprika
4 gulrøtter 
1 bunt vårløk evt en liten purreløk
5 ss soyasaus (med salt)
3 ss brun eddik (7%)
1 ts gastromat
1 pk eggnudler
1 pk risnudler
Bladpersille 

Slik gjør du: 
Skjær kyllingen i mindre biter. Skrell gulrøtter og skjær i terninger. Strimle paprikaen og vårløk/purreløken. Ha litt olje i en stekepanne og gjennomstek kyllingen før den has over i en stor kjele. Gjenta prosessen til alt er stekt. Ha nudler i en stor bolle/kjele og hell over varmt vann. La de ligge til de er møre. Bland så nudlene sammen med kyllingen,paprika og vårløk/purreløk. Ha i de øvrige ingrediensene og bland godt sammen.
Smak eventuelt til med mer salt/krydder. 
Perfekt til å ha med rester som jobb eller skolelunsj dagen etter. Retten kan fint fryses. 

 

Én kommentar

Victoria Larsen

05.07.2017 kl.13:58

Ser kjempe godt ut :-)

Skriv en ny kommentar



Jeg heter Linn Merethe og kommer fra Gjøvik.Her bor jeg sammen med min bedre halvdel Stig Andrè og verdens fineste barn,nemlig sønnen vår Didrik Lorang og datteren vår Nora Mathea. Selv om disse menneskene betyr hele verden for meg så har jeg også en stor lidenskap for matlagning og baking. Her vil jeg gjerne dele vår mathverdag med dere. Våre ukemenyer,samt oppskriftene vi bruker til hverdag og fest. Håper du vil finne inspirasjon! Alle bilder og oppskrifter er tatt og laget av meg! Velkommen til bloggen!

For kontakt:
linnmeretheolsen@hotmail.com




hits ♡ Design av Tonjemt ♡