BAKT POTET


 

 

Du trenger: 
4 passe store bakepoteter
1 pk bacon
2 store sopp
1 boks bogskinke
1 liten boks mais
1 liten Purreløk
Salt og pepper
Smør
Timian
Creme fraich

Slik gjør du:
Stikk hull i potetene og legg de i mikrobølgeovnen på full guffe i ca 15 min. Kutt bacon i strimler,bogskinke i terninger,soppen i båter og purreløk i ringer og stek i panna. Tilsett maisen og krydre med litt salt og pepper. Etter 15 min snu potene og prøv deg frem med resterende tid til poteten har en myk kjerne. Pakk poteten i folie,snitt den på midten. Rot litt med en gaffel. Ha i en dæsj smør og litt fersk timian. Fyll enten poteten med blandingen eller server ved siden av med en dæsj creme fraich.


 

Én kommentar

Victoria Larsen

05.07.2017 kl.13:58

Åh, det er såå godt! :-)

Skriv en ny kommentar



Jeg heter Linn Merethe og kommer fra Gjøvik.Her bor jeg sammen med min bedre halvdel Stig Andrè og verdens fineste barn,nemlig sønnen vår Didrik Lorang og datteren vår Nora Mathea. Selv om disse menneskene betyr hele verden for meg så har jeg også en stor lidenskap for matlagning og baking. Her vil jeg gjerne dele vår mathverdag med dere. Våre ukemenyer,samt oppskriftene vi bruker til hverdag og fest. Håper du vil finne inspirasjon! Alle bilder og oppskrifter er tatt og laget av meg! Velkommen til bloggen!

For kontakt:
linnmeretheolsen@hotmail.com




hits ♡ Design av Tonjemt ♡