SVIN I SURSØT SAUS

 

Du trenger: 
700g svinestrimler
2 ss maizenamel
Olje til steking

Saus:
3 ss soyasaus
2 dl vann
1 kyllingbuljong 
1 ss tomatpurè 
2,5 ss heinz ketshup 
1/2 ts hvitløkspulver
1/2 ts ingefærpaste
1 liten boks ananasbiter med lake (227g)
1 ts hvit eddik
2 ts sukker

1 stor gulrot 
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika 
1/2 oransje paprika
1 stor gul løk
1/2 purreløk
1 boks bambusskudd (227g)

Slik gjør du: 
Ha maizenamel over svinestrimlene og rør godt rundt slik at de blir dekket. Stek strimlene i litt olje på høy-medium varme. Ha strimlene i en passe stor kjele. Ha alle ingredienser til sausen i en kjele. La den koke opp og godgjøre seg på medium varme til slutt. Skrell gulrot og skjær i tynne skiver, paprikaen i litt store terninger,løken i båter og purreløken i tykke strimler. Hell av laken på bambusskuddene. Ha grønnsakene i kjelen med svinestrimlene og rør godt rundt.
Hell over sausen og la det hele få et lite oppkok slik at blandingen får ønsket konsistens. 
Server gjerne retten med Jasminris, finhakket vårløk og sesamfrø. 


 

3

Så godt det så ut! :)

Du lager så mye godt! Men jeg sliter med å finne oppskriftene fra tidligere, trykker på å lese mer i arkivet som mars 2017 men kommer bare på den samme siden. Har fulgt deg lenge så vet du har flere gode oppskrifter et sted her på bloggen men klarer ikke å finne eldre innlegg :)

Takk for det :-) Hmmm, bruker du pc eller mobil? På min mobil kan man gå på meny og trykke på kategorier og da skal man kunne finne alle oppskrifter :-) er du på Facebook så har jeg en side som heter Husmor Linn, send meg eventuelt en mld der så skal jeg prøve å være så behjelpelig som jeg kan :-)

Skriv en ny kommentar