FINE FROKOSTKNUTER


 

Du trenger: 
50g gjr 
1 ts salt 
1 klype hornsalt 
50g margarin 
5 dl melk
5 dl vann
2,2 l hvetemel
1 dl olivenolje 
Egg til pensling 
Sesamfr,maldonsalt,urter ol. 

Slik gjr du: 
Ha gjr.salt og hornsalt i en bakebolle (anbefaler en kjkkenmaskin). La det "smelte" sammen. Smelt margarin i en liten kjele, tilsett melk/vann. La blandingen bli fingervarm fr du tilsetter den i bakebollen. Ha i he\vetemelet og elt godt i ca 5 minutter. Elt inn olivenoljen p slutten. 
Dekk bakebollen og sett p et lunt sted i minst 20 minutter. Hell deigen over en melet arbeidsbenk. Del deigen i 40 like emner. Trill hver emne til ca 30 cm plser. Sl en enkel knute midt p deigen og tvinn endene rundt ringen. Legg knutene p et bakepapirkledd stekebrett (ca.10 stk per brett). Dekk til brettet og sett til etterheving i minst 15 min. Pensle knutene med egg og ha p nsket "str".
Stek knutene mindt i ovnen p 225* i 12 minutter. 

 

2

S gode de s ut! :)

Det s veldig godt ut :)

Skriv en ny kommentar