DOBBELTBAKT SØTPOTET

 



Du trenger: 
4 søtpoteter
1 pk bacon (140g)
1 boks bogskinke (325g)
1 liten boks mais (198g)
200g philadelphiaost naturell
50g revet rød cheddar
1 bunt vårløk (ca 75g)
1 god bunt fersk timian 
1/2 ts hvitløkspulver
1/2 ts paprikapulver
Salt og pepper 
100g revet mozzarella 

Slik gjør du: 
Sett ovnen på 225*. Ta søtpoteten og prikk med en gaffel. Legg potetene inn i mikroen og kjør i full guffe i 15 minutter. Snu poteten og kjør i enda nye 15 minutter. Ta ut poteten og la den hvile mens fyllet lages. Forstek baconet i panna til det blir sprøtt, legg det over på kjøkkenpapir slik at fettet renner av og blir avkjølt. Skjær bogskinken i mindre terninger og ha i en passe stor bolle. Hell laken av maisen og ha i bollen, tilsett philadelphiaosten, finhakket vårløk og timian. Skjær baconet i mindre biter og tilsett sammen med cheddar og krydder. Del søtpoteten i to og skrap ut innholdet.  




Ha innholdet i bollen med fyllet.
Ha så fyllet tilbake i potetskallet, strø over revet mozzarella og litt ekstra timian. 



Stek potetene midt i ovnen i 15-20 minutter. 



Server gjerne poteten med litt salat og rømme/kesam eller yoghurt. 

0

Skriv en ny kommentar