FOCCICIA

 

Du trenger:
50g fersk gjr 
1 ts salt 
1 ss honning
1 klype hornsalt 
2 ss olivenolje 
5 dl lukent vann 
11 dl hvetemel 

1 dl olivenolje
En bunt finhakket timian
Maldonsalt 

Slik gjr du: 
Ha gjr,salt, honning og hornsalt i en bakebolle. La det smelte sammen. Ha i lunkent vann,olivenolje og rr rundt fr hvetemelet tilsettes. Elt deigen godt sammen,den skal vre litt ls. 
Ha deigen direkte over i en liten bakepapirkledd langpanne. Ha litt olje p hendene og klem deigen utover til kanten. Legg et kjkkenhndkle over og la deigen heve i minst 30 min. Ta av hndkle p deigen, stikk s hull jevnt over deigen med fingrene. Hell over olje og str over hakket timian og maldonsalt etter smak. Stek foccaciaen p 200-225* i 30 minutter. Avkjl p rist.

Kan brukes til lasagne,supper,gryter,salater, grillmat eller p koldtbord/tapasbordet! 

 

2

Det s veldig godt ut :)

S godt det s ut! :)

Skriv en ny kommentar