OVNSBAKT LAKS MED GRØNNSAKSPASTA I KREMET SPINATSAUS


 





Du trenger: 
500g laksefilet 
(Krydres med salt,pepper,paprikapulver og en dæsj olivenolje)
1 pk grønnsakspasta (brokkoli og erter)
Spinat 
Selskapserter

Saus:
Smør til steking 
1 stor sjalottløk
2 store never fersk spinat
2,5 dl havrefløte
1/2 ts hvitløkspulver
1 hønsebuljong 
Salt og pepper 

Slik gjør du: 
Sett stekovnen på 225*. Sett på kokevannet til pastaen og selskapsertene. Krydre fisken etter smak.  Sett fisken midt i ovnen og stek den i 15 minutter. Finhakk sjalottløken og ha i en liten kjele sammen med litt smør. La løken surre litt før du tilsetter spinaten. Rør rundt til spinaten har "slått seg sammen". Hell så over havrefløten å ha i hønsebuljongen og hvitløkspulveret. La alt putre litt før du kjører sausen jevn med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. La selskapsertene få et lite bad til de er møre. Hell av vannet og sett til side. Kok pastaen som anvist på pakken, sil av kokevannet og ha pastaen tilbake i kjelen. Hell over spinatsausen og rør godt rundt (det kan se litt vått ut i starten, men stivelsen fra resterende kokevann rundt pastaen ordner dette). Legg pastaen på tallerkenen og topp med en neve fersk spinat, erter og topp med laksen. 

 

2 kommentarer

nr73

30.03.2017 kl.16:35

Laks er digg! :)

elisebr

31.03.2017 kl.20:31

Så godt det så ut! :)

Skriv en ny kommentar



Jeg heter Linn Merethe og kommer fra Gjøvik.Her bor jeg sammen med min bedre halvdel Stig Andrè og verdens fineste barn,nemlig sønnen vår Didrik Lorang og datteren vår Nora Mathea. Selv om disse menneskene betyr hele verden for meg så har jeg også en stor lidenskap for matlagning og baking. Her vil jeg gjerne dele vår mathverdag med dere. Våre ukemenyer,samt oppskriftene vi bruker til hverdag og fest. Håper du vil finne inspirasjon! Alle bilder og oppskrifter er tatt og laget av meg! Velkommen til bloggen!

For kontakt:
linnmeretheolsen@hotmail.com




hits ♡ Design av Tonjemt ♡