PITABRØD


 



 


 

Du trenger: 
50g gjær
2 ts salt 
1 klype hornsalt 
50g smeltet marg
6 dl lunken melk
1,4 l hvetemel 

Sik gjør du:
Sett ovnen på 275*. Ha gjær,salt og hornsalt i en bakebolle. La det "smelte" sammen. Smelt margarin og hell over melken. La blandingen bli fingervarm. Hell melka over i bollen og ha i hvetemelet. Elt en god stund før bollen dekkes til med et kjøkkenhåndkle og settes på et lunt og trekkfritt sted i ca 20 min. Ha deigen over en melet arbeidsbenk. Del deigen i 16 emner og kjevle ut til pitabrød.
 Legg 4 og 4 på stekebrettet av gangen. Stek pitabrødene midt i ovn i 5-7 min. Avkjøl på rist, 

5 kommentarer

Ronnys ville verden

27.03.2017 kl.17:34

Er disse kurrante å fryse ned eller er det bedre å lage til for hver gang? Kjempefin blogg!! 😎🖒🖒

Linn Merethe

27.03.2017 kl.17:39

Ronnys ville verden: Går fint å fryse, eneste er at de ikke blir like luftige som de er rett etter ovnen ;) Nå skal jeg snoke på bloggen din!

Victoria Larsen

27.03.2017 kl.17:42

Ser kjempe godt ut! Det er så godt å bake dem :D

Pernille

27.03.2017 kl.17:44

Det så veldig godt ut. Aldri laget det selv før, så dette fikk jeg lyst til å prøve og lage en dag :)

Bella

27.03.2017 kl.18:21

Åh vad gott!

Skriv en ny kommentar



Jeg heter Linn Merethe og kommer fra Gjøvik.Her bor jeg sammen med min bedre halvdel Stig Andrè og verdens fineste barn,nemlig sønnen vår Didrik Lorang og datteren vår Nora Mathea. Selv om disse menneskene betyr hele verden for meg så har jeg også en stor lidenskap for matlagning og baking. Her vil jeg gjerne dele vår mathverdag med dere. Våre ukemenyer,samt oppskriftene vi bruker til hverdag og fest. Håper du vil finne inspirasjon! Alle bilder og oppskrifter er tatt og laget av meg! Velkommen til bloggen!

For kontakt:
linnmeretheolsen@hotmail.com




hits ♡ Design av Tonjemt ♡