INNBAKT KYLLINGWRAP

 



Du trenger: 
1 hel grillet kylling 
200g philadelphiaost 
4 medium tomater
1 boks creme fraich
3 ss tacokrydder
1/2 ts hvitløkspulver
6 vårløk stenger
En god bunt kruspersille
200g cheddar/mozzarella
8 tortillalefser 

Slik gjør du: 
Sett stekeovnen på 225*. Riv den grilla kyllingen i mindre biter (Valgfritt om man vil ha skinnet på). Ha kyllingen i en passe stor bolle sammen med philadelphiaost,creme fraich. Ta innmaten ut av tomatene og skjær i mindre terninger, ha tomatene over i bollen sammen med kutta vårløk,finhakket persille og halvparten av cheddar/mozzarellablandingen. Ha i tacokrydder og hvitløkspulver. Rør alt godt sammen. Fordel fyllet over tortillalefsene, brett den ene langsiden inn først,deretter kortsidene og siste langsiden slik at den danner en pakke. Legg pakkene med brettsidene ned i en ildfast form. Strø over resten av cheddar/mozzarellablandingen og litt ekstra persille. Stek midt i ovnen i ca 15-20 min.
Server gjerne retten med en frisk salat, litt rømme og noen tortillachips.

Et lite tips hvis du ønsker en sterkere variant kan du tilsette litt rød chili og/eller syltet jalapenos. 

1

Ser kjempe godt ut! :D

Skriv en ny kommentar