RULLEKEBAB




 

Kebablefser (4 stk):
3 dl mel
1,5 ts bakepulver
1 ts sukker
0,5 ts salt
1 dl varmt vann
0,5 dl nøytral olje

Rør alt sammen til en deig, la hvile noen minutter. Del deigen i fire emner og kjevle hver emne så tynt som mulig. Stek lefsene i en teflonpanne på middels varme, når det begynner å boble kan de snus. Oppbevar i et kjøkkenhåndkle på ei rist til servering.

Kjøtt:
Bruk ønsket kjøtt (okse,svin eller kylling) og skjær i tynne strimler. Mariner i en blanding av:
Nøytral olje
Spisskummen
Paprikapulver
Hvitløkspulver
Salt
Cayennepepper
Chilipulver
Stekes i panna.

Kebabsaus:
Creme fraiche
Majones
Fersk timian
Rød chili
Kinesisk hvitløk
(Lages på slump)

Fylles med kinakål,agurk,rødløk,tomat og mais.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar



Jeg heter Linn Merethe og kommer fra Gjøvik.Her bor jeg sammen med min bedre halvdel Stig Andrè og verdens fineste barn,nemlig sønnen vår Didrik Lorang og datteren vår Nora Mathea. Selv om disse menneskene betyr hele verden for meg så har jeg også en stor lidenskap for matlagning og baking. Her vil jeg gjerne dele vår mathverdag med dere. Våre ukemenyer,samt oppskriftene vi bruker til hverdag og fest. Håper du vil finne inspirasjon! Alle bilder og oppskrifter er tatt og laget av meg! Velkommen til bloggen!

For kontakt:
linnmeretheolsen@hotmail.com




hits ♡ Design av Tonjemt ♡