RULLEKEBAB



 

Kebablefser (4 stk):
3 dl mel
1,5 ts bakepulver
1 ts sukker
0,5 ts salt
1 dl varmt vann
0,5 dl nytral olje

Rr alt sammen til en deig, la hvile noen minutter. Del deigen i fire emner og kjevle hver emne s tynt som mulig. Stek lefsene i en teflonpanne p middels varme, nr det begynner boble kan de snus. Oppbevar i et kjkkenhndkle p ei rist til servering.

Kjtt:
Bruk nsket kjtt (okse,svin eller kylling) og skjr i tynne strimler. Mariner i en blanding av:
Nytral olje
Spisskummen
Paprikapulver
Hvitlkspulver
Salt
Cayennepepper
Chilipulver
Stekes i panna.

Kebabsaus:
Creme fraiche
Majones
Fersk timian
Rd chili
Kinesisk hvitlk
(Lages p slump)

Fylles med kinakl,agurk,rdlk,tomat og mais.

0

Skriv en ny kommentar